Entreprenadborrning

Villapålning, stålrörspålning, brunnsborrning, bergvärme, grundvattensänkning och grundförstärkning. Entreprenadborrning innefattar flertalet olika arbeten, tekniker samt redskap och vi har tillräckligt med kapacitet för att uppnå ett önskat resultat av hög kvalitet.

Vi på Borrspecialisten anlitas ofta av bygg- och entreprenadföretag för att rå om deras olika typer av borrningsarbeten. Vi kan lösa de mest komplexa och omfattande borrsituationerna oavsett om det gäller svårare markförhållanden eller känslig miljö där borrning återstår som det enda alternativet. Med hjälp från vår erfarna personal och breda maskinpark kommer vi se till så att er borrning utförs på absolut bästa sätt.

Kontakta oss

Entreprenadborrning i Stockholm med omnejd

Vi står redo att lösa alla typer av borrningsarbeten för både privatpersoner och företag. Med bred kompetens och över 20 års erfarenhet är inga uppdrag någonsin för stora eller för små att lösa. Tillsammmans med er som kund arbetar vi fram den bästa lösningen för just ert borrningsarbete och ser till så att ni får det resultat som ni förväntat er.

Vårt mål är att med våra kärnområden i fokus producera lönsamma anläggningar åt samtliga av våra kunder på ett säkert och miljömässigt ansvarsfullt sätt. På så vis kan vi skapa ett långsiktigt värde för likväl vår beställare som vår natur.

Vill ni veta mer om våra tjänster eller hur vi kan hjälpa också er med ert borrningsarbete? Tveka inte på att kontakta oss så ser vi till att ta fram en optimal lösning för projektet samt en specifik offert på arbetet.