Grundförstärkning

Villapålning, stålrörspålning, brunnsborrning, bergvärme, grundvattensänkning och grundförstärkning. Entreprenadborrning innefattar flertalet olika arbeten, tekniker samt redskap och vi har tillräckligt med kapacitet för att uppnå ett önskat resultat av hög kvalitet.

Vi på Borrspecialisten anlitas ofta av bygg- och entreprenadföretag för att rå om deras olika typer av borrningsarbeten. Vi kan lösa de mest komplexa och omfattande borrsituationerna oavsett om det gäller svårare markförhållanden eller känslig miljö där borrning återstår som det enda alternativet. Med hjälp från vår erfarna personal och breda maskinpark kommer vi se till så att er borrning utförs på absolut bästa sätt.

Kontakta oss

Efter att en fastighet stått på en mark under en längre period kan det få skador på grund av sättningar. Sättningar kan bero på olika saker, det kan vara alltifrån att grundvattnet under har sjunkit, tung trafik som finns runt omkring eller ett schaktarbete i närheten. För att minska framtida skador på fastigheten är grundförstärkning ett mycket bra alternativ. Vi på Borrspecialisten har många års erfarenhet av grundförstärkning och kan utföra det med ett högkvalitativt resultat. Behöver din fastighet, eller om det är en annan typ av byggnad, en grundförstärkning för att undvika kommande skador hjälper vi gärna dig.

Grundförstärkning – en investering för framtiden
Desto tidigare en grundförstärkning utförs desto bättre för byggnaden. Detta blir skonsammare för fastigheten och minskar de skador som annars hade kunnat uppstå med tidens gång. Om inte en grundförstärkning görs i tid kan det leda till att byggnaden spricker ännu mer, vilket leder till större reparationer och blir mer kostsamt i slutändan. Med grundförstärkning kan du förekomma framtida problem och på så sätt spara både tid och pengar. Vi utför grundförstärkning oavsett vilket situation det är, det kan vara alltifrån husbyggnader till broar. Hör av dig till oss på Borrspecialisten så går vi igenom hur din situation ser ut och hur vi kan hjälpa dig på allra bästa sätt. Vi har både kunskapen och kapaciteten för att grundförstärkningen blir så bra som möjligt.

Processen av grundförstärkning
Grundförstärkning genomförs med specialmaskiner och pålar, vilket vi har tillgång till i vår moderna maskinpark. Med dessa specialmaskiner kan vi komma åt även svåra utrymmen, samtidigt som arbetet blir flexibelt då vi kan använda den maskin som passar uppdraget bäst. Genom att använda våra egna maskiner blir det både den mest tekniska och ekonomiskt bästa lösningen. Olika typer av tekniker kan behövas beroende på förhållandet i marken och hur situationen ser ut. Vi gör en bedömning av vad som krävs utifrån omständigheterna och anpassar eller kombinerar sedan tekniker för att utföra en grundförstärkning skräddarsydd utifrån de behov som finns.

Metoder inom grundförstärkning

  • Kärnborrad stålrörspåle
  • Kärnborrad stålkärnepåle
  • Stålkärneborrning
  • Borrning av stålrörspåle, injekteringspåle, stålkärnepåle
  • Slagning av stålrörspåle eller kohesionspåle

Med många års erfarenhet av grundförstärkning vet vi vilken metod som passar bäst till just din situation. Vi gör först en bedömning och rekommenderar sedan vad som är mest lämpligt för din byggnad. För oss är inga projekt för stora eller för små. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan använda grundförstärkning för din fastighet.

Kontakta oss inför din grundförstärkning
Har ni frågor eller funderingar kring grundförstärkning av er byggnad så ser vi fram emot att höra från er. Vi tar fram en lösning som passar din fastighet och som i längden blir en investering för framtiden. Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Entreprenadborrning i Stockholm med omnejd

Vi står redo att lösa alla typer av borrningsarbeten för både privatpersoner och företag. Med bred kompetens och över 20 års erfarenhet är inga uppdrag någonsin för stora eller för små att lösa. Tillsammmans med er som kund arbetar vi fram den bästa lösningen för just ert borrningsarbete och ser till så att ni får det resultat som ni förväntat er.

Vårt mål är att med våra kärnområden i fokus producera lönsamma anläggningar åt samtliga av våra kunder på ett säkert och miljömässigt ansvarsfullt sätt. På så vis kan vi skapa ett långsiktigt värde för likväl vår beställare som vår natur.

Vill ni veta mer om våra tjänster eller hur vi kan hjälpa också er med ert borrningsarbete? Tveka inte på att kontakta oss så ser vi till att ta fram en optimal lösning för projektet samt en specifik offert på arbetet.

Vi utför alla typer av borrningar
Borrspecialisten utför stora som små borrningar. Med erfarenhet som sträcker sig över två generationer kan vi garantera att den borrning som du som privatperson eller företagare behöver kan genomföras med hög kvalitet.

Bergvärme och andra projekt blir allt vanligare när fler och fler investerar i fastigheter. Då krävs det kunnig personal som vet vad som behöver göras och prioriteras. Entreprenadborrning samlar olika typer av borrningar, så med oss kan du få gjort precis det arbete du behöver. Är du ändå osäker på om vi är rätt för dig så är det bara att höra av dig med dina frågor och funderingar, så svarar vi på allt du behöver veta.

Vi är stolta över det arbete vi hittills har gjort inom entreprenadborrning. Vi lägger ner mycket fokus på att leverera på hög nivå. Inget borrning är för liten eller för stor för oss. Kontakta oss om entreprenadborrning så går vi igenom hur vi kan hjälpa just dig utifrån dina behov och önskemål.

Vår vision med entreprenadborrning
Vår vision är att skapa en prisvärd anläggning på ett säkert, miljövänligt och pålitligt sätt. Du som kund ska känna att du har gjort en bra investering med långsiktigt värde. Oavsett om du är privatperson eller företagare så kan vi hjälpa dig med ditt kommande projekt inom borrning.

Vi har alla kunskaper och certifikat för alla möjliga slags borrningar. I snitt borrar vi 50 000 meter per år med hjälp av vår maskinpark. Tack vare denna erfarenhet kan vi garantera dig ett arbete utfört av högsta kvalitet. Vi hjälper dig med alltifrån villapålning, stålrörspålning, brunnsborrning, bergvärme, grundvattensänkning och grundförstärkning. Hör av dig till oss på Borrspecialisten så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Borrning är framtiden
Vårt land är i ständig utveckling, och en grundläggande nyckel för att stadsutvecklingen ska vara hållbar är just en borrad grund. Trots känsligt mark kan vi på Borrspecialisten lösa avancerade borrningsuppdrag. Vi har den rutin och erfarenhet som är nödvändig i byggprojekt med tajt tidsschema. Med vår moderna maskinpark skapar vi förutsättning för effektiva resultat med hög kvalitet.

Tveka inte att höra av dig angående entreprenadborrning
Har du, oavsett om du är privatperson eller företagare, ett framtida projekt som kräver borrningsarbete? Tveka inte att höra av dig till oss, så berättar vi gärna mer och lägger upp en plan för ett arbete som passar just dina behov och önskemål.