Bergvärme i Stockholm med omnejd

Vi har lång erfarenhet av borrning av energibrunnar för bergvärme-/geoenergi och arbetar åt både företag och privatkunder…

Bergvärme

Med en bergvärmepump tar man tillvara på all solenergi som finns lagrad omkring oss nere i berggrunden. Detta genom att borra ett djupt hål, en s.k. energibrunn, rakt ner i berget vart ett rör med cirkulerande vätska sedan sänks ner. Vätskan värms upp i berggrunden och för med sig energin upp igen för att sedan distribuera ut värmen i husets installerade varmvatten- och värmesystem.

Att installera en bergvärmepump är ett miljövänligt alternativ till uppvärmning av hem och fastigheter som tack vare den låga driftkostnaden snart återbetalat sig själv. Efter att ha installerat en bergvärmepump kan du spara upp till 80 % av din nuvarande energiförbrukning för såväl värme som varmvatten.

Fördelar med bergvärme:

  • Bemästrar en hel fastighets värme- och varmvattenbehov.
  • Passar även på mindre tomter.
  • Innebär stora besparingar för husägaren.
  • Miljövänligt, bekvämt och underhållsfritt.
  • Kan även användas för att kyla ner ett hem under sommarhalvåret.
Be om offert Kontakta oss

Vi hjälper dig med bergvärme i Stockholm och närliggande orter

Vi som arbetar på Borrspecialisten har alla lång erfarenhet från borrning av energibrunnar och vet vad som krävs för att värma upp allt från de minsta bostäderna till större industrianläggningar.

Som en obunden samarbetspartner till ett flertal av de främsta leverantörerna av värmepumpar ges vi möjligheten att rekommendera de allra bästa lösningarna för samtliga kunder. Vi strävar alltid efter att hitta de mest effektiva och prisvärda lösningarna utifrån rådande omständigheter och varje kunds specifika önskemål. Med över 20 års erfarenhet och ständig kompetensutveckling inom geotermisk borrteknik har vi vad som krävs för att hjälpa er alla i Stockholm, privatpersoner som företag.